• ساید بای ساید- یخچال فریزر- هایسنس
  • ۱۸ دی
  • توسط: ادمین

ارورهای یخچال فریزر هایسنس – تعمیر یخچال فریزر هایسنس

ارورهای یخچال فریزر هایسنس زمانی نشان داده می شود که یکی از قطعات دستگاه شما دچار نقص فنی شده و نیاز به تعمیرات داشته باشد. در صورت اطلاع از معنای هر ارور می‌توانید در زمان بروز مشکل بهترین اقدام را انجام دهید. عیب یابی و تعمیر یخچال فریزر هایسنس  به دلیل پیچیدگی ساخت دستگاه، کار آسانی نیست. بنابراین توصیه می‌شود اگر دانش و اطلاعات کافی در این زمینه ندارید، حتما از یک تکنسین متخصص کمک بگیرید.

ارورهای یخچال فریزر هایسنس

ارورهای یخچال فریزر هایسنس :

در زیر به صورت خلاصه به تمامی کدهای خطا(ارورهای) یخچال فریزر هایسنس  می پردازیم:

ارور E1:

علت: علت مواجه شدن با کد خطای E1 یخچال فریزر هایسنس، تشخیص خرابی سنسور دمای محفظه یخچال است. زمانی که با این ارور مواجه می شویم، دستگاه نمی تواند دمای یخچال را درست اندازه بگیرد و اطلاعات صحیح را روی نمایشگر نشان دهد. این ارور روی پنل مربوط به واحد یخچال نمایش داده می شود.

راه حل: جهت رفع ارور E1 یخچال فریزر Hisense، قبل از هرکاری برق دستگاه را کاملاً قطع کنید و مستقیماً به سراغ سنسور یخچال بروید. در این مرحله کلیه اتصالات و سیم کشی های متصل به این سنسور باید چک شوند و از سالم بودن آنها (عدم مدار باز یا اتصال کوتاه) اطمینان حاصل شود. اگر حتی بعد از تعمیر و تعویض سیم های معیوب، دستگاه ارور E1 را نمایش می دهد، خود سنسور یخچال را تعویض کنید.

ارور E1 یخچال فریزر هایسنس

ارور E2:

علت: خطا در عملکرد ماژول الکترونیکی مهم ترین علت نمایش ارور E2 در یخچال فریزر هایسنس است. زمانی که دستگاه ارور E2 را نشان می دهد، یخچال فریزر هایسنس عملکرد درستی نخواهد داشت.

راه حل: برای برطرف کردن ارور E2 در یخچال فریزر هایسنس، دستگاه را به مدت چند دقیقه از برق بکشید. سپس دوباره آن را به برق وصل کرده و زمان دستگاه را تنظیم کنید و از عملکرد درست یخچال فریزر اطمینان حاصل کنید.

ارور E3:

علت: دلیلی که منجر به نمایش ارور E3 یخچال فریزر هایسنس می شود، تشخیص نقص و خرابی سنسور فریزر است. این یکی از ارورهای یخچال فریزر هایسنس است که بر روی پنل مربوط به واحد فریزر نمایش داده می شود.

راه حل: اولین قدم برای رفع کد خطای E3 در یخچال فریزر هایسنس این است که دستگاه را خاموش کرده و برق آن را قطع کنید. ترجیحاً مواد غذایی یخ زده را در محلی خنک بگذارید تا خراب نشوند. به سراغ سنسور فریزر بروید و در اتصالات مهار سیم های روی سنسور به دنبال اتصال کوتاه یا مدار باز باشید. اگر کلیه سیم ها و اتصالات سالم به نظر می رسند، اما از عملکرد خود سنسور اطمینان کامل ندارید، آن را تعویض کرده و نمایش ارور را بررسی کنید.

ارور E4:

علت: علت نمایش کد خطای E4 یخچال فریزر هایسنس مربوط به بروز نقصی در سنسور دیفراست اواپراتور (حسگر یخ زدایی) دستگاه یا برد اصلی است که بر روی پنل مربوط به واحد فریزر نمایش داده می شود.

راه حل: برای حل کردن ارور E4 یخچال فریزر هایسنس، در مرحله اول با استفاده از یک مولتی متر مقاومت سنسور دیفراست اواپراتور را اندازه بگیرید و ببینید که در محدوده مجاز تعیین شده باشد. سپس اتصالات و سیم کشی های آن را مورد بررسی قرار دهید و در صورت مشاهده سیم های سستی که دچار مدار باز و اتصال کوتاه شده اند، آن ها را تعمیر کنید.

در صورتی که حتی تعویض سیم ها کمکی به حل ارور نکرد، اقدام به تعویض سنسور دیفراست اواپراتور کنید. در نهایت آخرین گزینه بررسی برد کنترلی و تعمیر آن است.

ارور E4 یخچال فریزر هایسنس

ارور E9:

علت: زمانی با کد خطای E9 یخچال فریزر Hisense مواجه می شویم که اختلالی در عملکرد سنسور یخ ساز یا اتصالات مربوط به آن ایجاد شده باشد.

راه حل: اگر به دنبال راهی برای رفع ارور E9 یخچال فریزر هایسنس هستید، باید در محل سنسور یخ ساز به دنبال ریشه مشکل بگردید. سنسور یخ ساز و سیم های متصل به آن را با دقت وارسی کنید و ببینید که شل نشده یا از جا در نرفته باشند. در صورت مشاهده اتصالاتی که دچار اتصال کوتاه یا مدار باز شده اند، آن ها را سریعاً تعویض کنید و اگر احساس می کنید مشکل از خود سنسور است، آن را جایگزین کرده و مجدداً عملکرد یخچال فریزر را زیر نظر بگیرید.

ارور EB:

علت: علت آنکه با ارور EB یخچال فریزر هایسنس مواجه شده ایم، خرابی سیستم یخ ساز است. این کد یکی دیگر از ارورهای یخچال فریزر هایسنس است که بر روی پنل مربوط به واحد فریزر نمایش داده می شود.

راه حل: اگر در جستجوی راهی برای رفع کد خطای EB یخچال فریزر هایسنس هستید، از آنجا که این ارور به معنای خرابی سیستم یخ ساز است، پیشنهاد می کنیم کلیه قطعات درگیر سیستم یخ ساز از جمله لوله‌های آب و لوله‌های پشت یخچال، بالای فیلتر، شیر برقی و غیره را به لحاظ گرفتگی و انسداد بررسی کرده و در صورت مشاهده هرگونه تجمع ضایعات در هر یک از این بخش ها، اقدام به باز کردن مسیر جریان آب کنید.

ارور EB یخچال فریزر هایسنس

ارور EC:

علت: علت مشاهده کد خطای EC یخچال فریزر Hisense، بروز نوعی خطای ارتباطی در محل ارسال پیام است که خوشبختانه با یکی از ارورهای یخچال فریزر هایسنس روی نمایشگر واحد یخچال به ما هشدار داده می شود.

راه حل: اگر به دنبال یک راهکار خوب جهت برطرف کردن ارور EC یخچال فریزر هایسنس هستید، از آنجا که این ارور مربوط به خطای ارتباطی بین برد اصلی و نمایشگر دستگاه بوده و رفع آن نیازمند دانش و مهارت الکترونیکی است، توصیه می کنیم در صورت مشاهده این ارور از مراکز خدمات و تعمیرات لوازم خانگی هایسنس کمک بخواهید.

ارور ER:

علت: زمانی با ارور ER یخچال فریزر هایسنس رو به رو می شویم که نوعی خطای ارتباطی در محل دریافت پیام رخ داده باشد و دستگاه این مسئله را با نمایش یک کد خطا روی نمایشگر واحد یخچال به ما هشدار دهد.

راه حل: تنها راهکار مناسب برای رفع کد خطای ER یخچال فریزر هایسنس، تماس با مرکز خدمات و تعمیرات داره چاره و درخواست راهنمایی و کمک است. این مسئله کاملاً به برد الکترونیکی دستگاه مربوط بوده و عیب یابی و تعمیر آن در عین پیچیدگی نیازمند دقت و ظرافت بالاست.

ارور EF:

علت: علت نمایش کد خطای EF یخچال فریزر هایسنس بروز خطایی در موتور فن دستگاه است که با یکی از ارورهای یخچال فریزر هایسنس به ما هشدار داده می شود.

راه حل: برای حل کردن ارور EF یخچال فریزر Hisense، ابتدا با استفاده از یک مولتی متر مقاومت موتور فن را اندازه بگیرید؛ این مقدار باید در محدوده پیشنهادی دفترچه راهنمای دستگاه باشد. در مرحله بعد کلیه سیم هایی که به این قطعه منتهی می شوند را بررسی کنید و ببینید که دچار مدار باز و اتصال کوتاه نشده باشند. اگر چنین است، آنها را با سیم های سالم تعویض کنید و اگر می بینید مشکل از خود موتور فن است، به فکر جایگزین کردن آن باشید.

 

کلام آخر

هنگامی که یک قطعه الکتریکی یا الکترونیکی یا بخشی از یخچال را مثل یخ ساز، فن، سوئیچ، دمپر و… بر می دارید، در مدت زمان مشخصی کد خطای یخچال هایسنس نمایش داده می‌شود.

برای پاک کردن کد خطا کافیست یخچال را از برق بکشید و قطعه جدا شده را مجددا وصل کنید سپس دوباره یخچال را به برق وصل کنید تا به این ترتیب کد خطا پاک شود.

اگر دانش و تخصص کافی در زمینه رفع کدخطا و در کل تعمیر یخچال ( ساید ) ندارید ، توصیه می‌شود برای جلوگیری از آسیب به دستگاه حتما از یک تکنسین متخصص کمک بگیرید.

در آخر به راهکارهایی مؤثر جهت خراب نشدن یخچال فریزر و افزایش عمر مفید آن اشاره می کنیم :

    • از یک ترانس استاندارد جهت کنترل نوسانات برق استفاده کنید.
    • درب یخچال فریزر را بیشتر از حد ظرفیت پر نکنید.
    • از تراز بودن یخچال فریزر اطمینان حاصل کنید.
    • از گذاردن مواد گرم در یخچال فریزر خودداری نمایید.
نظرات ثبت نظر
اعتماد شما سرمایه ماست.

اعتماد شما سرمایه ماست.