تعمیرات چیلرروشاید سرویس با بیش از 30 سال تجربه در زمینه نصب، سرویس و تعمیرات چیلر ، تخصصی ترین مرکز نصب، سرویس و تعمیر چیلر(تعمیر چیلر خانگی-تعمیر مینی چیلر-تعمیر چیلر صنعتی-تعمیر چیلر تراکمی-تعمیر چیلر تراکمی با کمپرسور رفت و برگشتی -تعمیر چیلر تراکمی با کمپرسور اسکرال -تعمیر چیلر تراکمی با کمپرسور اسکرو -تعمیر چیلر تراکمی با کمپرسور سانتریفیوژ-تعمیر چیلر تراکمی با کندانسور هوا خنک-تعمیر چیلر تراکمی با کندانسور آب خنک و ... ) در تهران(تعمیر چیلر شمال تهران-تعمیر چیلر شرق تهران-تعمیر چیلر جنوب تهران-تعمیر چیلر غرب تهران و ... ) می باشد.لازم به ذکر است که تعمیرات مربوطه شبانه روزی در منزل(محل) و با گارانتی قطعات و خدمات بمدت 90 روز صورت گرفته و تمامی برندهای خارجی و داخلی ازقبیل: میدیا(مدیا)-ریم-لنوکس-کول ویو-گرین-گری-هایسنس-اسکای کول-جی پلاس-راتا-آکس-وستن ایر-ایران رادیاتور و ... را شامل میشود.جهت ثبت درخواست تعمیرات، درخواست خود را با ذکر تلفن همراه خود ثبت نمایید و یا با شماره های درج شده تماس حاصل بفرمایید.

فرم ثبت درخواست تعمیرات چیلر




    تعمیر چیلر

    مشکلات عمده چیلر :

    • فشار بالای خط دهش گرفتگی لوله های مبدل گرفتگی سطح خارجی کندانسور …
    • پایین بودن فشار خط دهش کم بودن مبرد …
    • پایین بودن فشار خط مکش گرفتگی شیر انبساط …
    • فشار بالای خط مکش و بار اضافی …
    روشاید سرویس

    تنظیم دمای چیلر برای تابستان و زمستان

    تنظیم دمای چیلر

    تنظیم چیلر برای تابستان و زمستان امری بسیار مهم است و در صورت اشتباه، دستگاه را دچار مشکلات متعددی خواهد کرد.

    مشکلی که می تواند برای چیلر اتفاق بیفتد، فلزی بودن جنس بدنه آن است. تمامی قطعات داخلی چیلر همواره در تماس مستقیم با آب هستند. از این رو، آگاهی از اینکه مواد اولیه فلزات چیست، تأثیر بسیاری در جلوگیری از زنگ زدن و پوسیدگی قطعات فلزی چیلر دارد. 

    تنظیمات چیلر در تابستان:

    چرا دمای چیلر در تابستان باید ثابت باشد؟

    ساختمان چیلرهای تراکمی از چند قسمت تشکیل شده است. کمپرسور، مبدل حرارتی کمپرسور، شیر منبسط کننده، واحد کنترل کننده، شاسی، بدنه پوشش دهنده و فن کویل برخی از این اجزا هستند. به شکل معمول، قسمت های اصلی چیلر روی پشت بام یا زیرزمین قرار می گیرند.

    چیلرها مانند هر دستگاه دیگری نیاز به مراقبت دارند. با تنظیم دمای چیلر در هوای گرم تابستان، از کارکرد بیش از اندازه دستگاه جلوگیری می شود. این امر به نوبه خود فشار وارد شده بر قسمت های مختلف دستگاه را کاهش می دهد.

    دلیل دیگر تنظیم چیلر برای تابستان، مصرف بهینه انرژی است. با کاهش حتی یک درجه دمای چیلر می توان به مقدار قابل توجهی مصرف برق را پایین آورد؛ بنابراین ضمن صرفه جویی در هزینه الکتریسیته، به محیط زیست نیز آسیب کمتری می رسد.

    این دمای بهینه به خصوص در سیستم های تهویه مطبوع خانگی، بر اساس شرایط اقلیمی و نیاز کاربران متفاوت است. از آنجایی که چیلرها به صورت مرکزی نصب می شوند، دمای مناسب برای آسایش تمام استفاده کنندگان از فضا، اولویت دارد.

    چیلر در تاستان

    تنظیمات چیلر برای تابستان چیست؟

    چیلر دستگاهی است که به وسیله آن می توان آب را جهت مصارف سرمایشی خنک کرد. در صورت استفاده این دستگاه در خانه ها یا ادارات باید به یک واحد فن کویل یا هواساز متصل شود.

    ·        چیلرها معمولاً مجهز به ترموستات هستند. این ترموستات ها به عنوان کنترل کننده اتوماتیک دمای هوا عمل می کنند. در واقع به وسیله ترموستات، شما به عنوان اپراتور می توانید تعیین کنید که دمای آب برگشتی از چیلر به چه مقدار باشد. در صورتی که دمای این سیال به مقدار تعیین شده برسد، دستگاه غیر فعال می شود.

    ·        دمای استاندارد تنظیم چیلر برای تابستان بین ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی گراد است. حال فرض کنیم اپراتوری دمای ترموستات را روی ۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده باشد. در این صورت، کمپرسور دستگاه شروع به فعالیت می کند.

    ·        این فعالیت تا زمان رسیدن دمای محیط به ۲۰ درجه سانتی گراد ادامه خواهد داشت. هر زمان که دما از این مقدار بالاتر رود، ترموستات فرمان خاموش شدن کمپرسور را به چیلر خواهد فرستاد. در برخی دستگاه ها، ترموستات به صورت کنترل از راه دور نیز وجود دارد.

    تنظیمات چیلر در زمستان:

    چرا تنظیم دمای چیلر در زمستان اهمیت دارد ؟

    تنظیم دمای چیلر در فصول سرد سبب افزایش بازدهی و راندمان حرارتی دستگاه می شود. پیش نیاز استفاده بهینه و مطلوب از این محصول، تنظیم دقیق آن بر اساس دمای محیط است. دستگاه های چیلری که در صنعت استفاده می شوند، سایزهای بزرگی دارند.

    دستگاه های خانگی یا اداری که به مینی چیلر معروف هستند، بسیار کوچک تر از چیلرهای صنعتی ساخته می شوند. روش کار این محصول، تولید گرما در زمستان یا تولید سرما در تابستان نیست؛ بلکه به وسیله سیال آب، در زمستان سرمای محیط و در تابستان گرما را حذف می کند.

    تنظیم چیلر برای زمستان به مصرف بهینه انرژی کمک می کند. همچنین با استفاده از این دستگاه دیگر نیازی به وسایل گرمایشی دیگر نیست. به همین دلیل هزینه های برق نیز کاهش پیدا می کنند.

    چیلر در زمستان

    تنظیمات چیلر برای زمستان چیست؟

    تنظیم چیلر برای زمستان متفاوت است. در تابستان کمپرسورها آب را توسط مبرد خنک می کنند. اما با خنک شدن هوا در زمستان، تنظیمات دستگاه به شکل کلی باید تغییر کند. در این شرایط باید دستگاه را به آب گرم متصل کرد.

    ·        آب گرم ورودی به سیستم از طریق موتورخانه یا پکیج شوفاژ دیواری تأمین می شود. بر این اساس، هوای گرم با مقدار بهینه و به صورت یکپارچه در فضای داخلی ادارات و خانه ها جریان می یابد.  

    ·        در زمستان نیز تنظیم دما به وسیله ترموستات انجام می شود. همه دستگاه های چیلر دارای ترموستات هستند که این امکان را دارد در فضای داخلی ساختمان قرار بگیرد. تنظیم دما و حرارت چیلر در فصول خشک و سرد، می تواند شرایط محیط را به شکل مطلوبی تغییر دهد.

     

    تنظیمات آب خروجی چیلر:

    در صورت تنظیم نبودن گرمایش و دمای آب خروجی، احتمال آسیب وارد شدن و ترک خوردن جداره انتهایی و ابتدایی دستگاه وجود دارد. برای انجام این کار در ابتدا باید کلید set و کلید مجاور ست را به صورت همزمان و برای مدت زمانی در حدود ۵ ثانیه نگه داشته تا عدد صفر بر روی نمایشگر ظاهر گردد.

    سپس کلید مجاور rst را فشرده تا عدد ۸ نمایش داده شود. در ادامه این فرآیند کلید set را فشار داده تا علامت F0 ظاهر شود. پس از ظاهر شدن علامت f0، بار دیگر کلید set را فشار دهید. با استفاده از کلیدهای نشانگر، دمای خروجی دستگاه را تنظیم نموده و در پایان کلید RST را فشار داده تا کلیه تنظیمات ذخیره شوند.

    لازم به ذکر است که بسیاری از مدل های چیلر قابلیت تنظیم در بازه های دمایی ۵ الی ۳۵ درجه سانتیگراد را دارند. با این وجود، به منظور بهینه سازی و صرفه جویی در مصرف انرژی و برق، تنظیم دمای دستگاه بر روی ۲۵ درجه، بسیار تاثیرگذار و مؤثر می باشد.

     

    دمای چیلر را در چه درجه ای تنظیم کنیم؟

    شرایط آب و هوایی و اقلیمی که در آن زندگی می کنید، بر چگونگی تنظیم چیلر برای زمستان تأثیرگذار است. به همین دلیل نمی توان به شکل کامل دمای خاصی را مد نظر قرار داد. این موضوع باید در هر محیطی با کاربری مورد نظر سنجیده و بررسی شود.

    1.     در تابستان و در آب و هوای معتدل می توان دمای هوا را بین ۲۵ تا ۲۷ درجه سانتی گراد تنظیم کرد.

    2.     در فصول سرد نیز توصیه می شود که ترموستات را روی ۱۸ تا ۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

    امروزه دستگاه های هوشمندی نیز وارد بازار شده اند که دارای دو سنسور هستند. در چیلرهای تک سنسوره نیاز است که فرد به صورت دستی ترموستات را در شرایط هوایی مختلف تغییر دهد. اما با تهیه چیلر دو سنسوره، در تابستان و زمستان نیاز به انجام کار خاصی نیست.